Design, Contruct& Build.

Het blijft uniek om steeds nieuwe opdrachten te mogen starten. Dit voeren we uit volgens onze bouwmethode; Design, Construct en Build. Waarbij wij zelf, in samenwerking met de opdrachtgever, een op maat ontwerp maken van wat hij voor ogen heeft. Tijdens de ontwerpfase bedenken we dan ook hoe we de meest economische staalconstructie en bouwmethode kunnen toepassen, die we uiteraard tijdens de bouw met ons eigen bouwteam bouwen.

Wij hebben veel deskundigen in huis: technische vakmensen, een eigen architect, financiële experts en zelfs een eigen verkoopteam. Deze expertise stellen wij beschikbaar. De opdrachtgever bepaalt zelf wat hij wil, maar wij adviseren hem wel zodanig hij uiteindelijk verantwoorde keuzes maakt. Zelfs wanneer de opdrachtgever tijdens de bouw wijzigingen wil doorvoeren is dat nog mogelijk. Wij vinden dat, binnen de wettelijke kaders, alles moet kunnen om voor de opdrachtgever het optimale resultaat te realiseren!

Onze mensen.
De kwaliteit van elk project hangt nauw samen met de kennis en ervaring van onze vakmensen en vaste onderaannemers. Maar dat vinden wij nog niet voldoende. Een juiste werkmentaliteit, een prettige omgang met klanten en collega’s, de wil om mee te denken, ook als er eens een keer iets niet goed gaat. Zelfs dat kenmerkt onze mensen. En niet alleen onze eigen medewerkers. Ook onze zusterbedrijven en onderaannemers waar we vaak al heel lang mee samenwerken, zijn onderdeel van onze bedrijfscultuur geworden. Gedreven, klantgericht en collegiaal. Gedreven bouwers!

 

Afspraak of een vraag?