;

Branches

Branches in Westland en omstreken

Tuinbouw en AGF

De bouwers met de gezonde ideeën.

Noem ons gerust expert in de glastuinbouw en de AGF-sector. Twee sectoren waar ‘groot’ vanzelfsprekend is en ‘efficiënt’ voorwaarde is. Twins Bouw realiseerde kantoren, hallen, magazijnen, verwerkingshallen, loodsen, distributiecentra en wkk-bedrijfsruimten.

Met honderdduizenden vierkante meters ervaring zijn we thuis in je sector. Kennis die we graag delen in het voortraject. Kan het slimmer? Kan het sneller? Kan het duurzamer? Denken in optimalisaties is typisch Twins Bouw. Gecombineerd met onze jarenlange expertise in staalbouw begint elk project met een voorsprong.

Bedrijfsgebouwen

Een gewoon bedrijfsgebouw? Of liever een eyecatcher?

Is je bedrijf toe aan een nieuw onderdak? Met Twins Bouw zijn ondernemers beter af. Zelf zijn we namelijk een ondernemende bouwer. Eén die graag met ideeën komt waardoor projecten efficiënter, beter of voordeliger kunnen. En vooral mooier, zoals kantoren, hallen, magazijnen, verwerkingshallen, loodsen en distributiecentra.

Bedrijfsverzamelgebouwen

Bedrijfsverzamelgebouwen waar je gezien mag worden.

Vak apart, dat realiseren van bedrijfsverzamelgebouwen. Het vraagt om slim nadenken over indeling, routing, parkeervoorzieningen, functionele eisen en veiligheid. Stuk voor stuk elementen waar we bij Twins Bouw veel ervaring mee hebben. In opdracht van zusteronderneming Twins Investments realiseerden we de afgelopen jaren veel gebouwen waar meerdere bedrijven onderdak vinden.

Retail

Bouwers met meerwaarde voor retailers

In de grootschalige retail - zoals tuincentra en bouwmarkten - zijn bouwprojecten nooit standaard. Ze zijn groot. Complex. Of beide. Met onze ervaring in projecten in het groot zijn we bij Twins Bouw een ideale bouwpartner. Door onze ervaring kunnen we snelheid maken, belangrijk voor de retail. Zo kan u de verkoop van uw producten snel weer voortzetten. 

Horeca

Proost. Op je compleet opgeleverde horecapand!

Met Twins Bouw zijn we goed bekend in de horecasector. En niet alleen maar als gast. Onze slimme systematiek in staalbouw maakt een grote verscheidenheid aan projecten mogelijk. En omdat je als horeca-ondernemer liever bij je eigen vak blijft, nemen wij alles van je over. Zodat jij als horeca-ondernemer begint met een pand dat er uitnodigend uitziet, van een hotel tot een beachclub.

Niet is ons te gek

Over een veelzijdige utiliteitsbouwer gesproken

Tientallen bouwprojecten. In de meest uiteenlopende sectoren. Zo’n breed georiënteerde bouwer kom je niet elke dag tegen. Ga er dus maar van uit dat we ook voor jouw project een oplossing hebben, ook in sectoren als onderwijs en zorg. Zeker met staalbouw als veelzijdige methodiek achter de hand. Efficiënter, sneller, flexibeler.