;

Nieuwbouw

De vernieuwende bouwers voor elk nieuwbouwproject

We doen het elke dag: nieuwbouwprojecten realiseren. Adviseren, tekenen, engineeren, calculeren, voorbereiden, bouwen: het hele pakket. Maar bij Twins Bouw zijn we niet alleen allround, we zijn ook flexibel. Aan de slag op basis van tekeningen en een programma van eisen van je eigen architectenbureau? Of laat je een schets met je eigen ideeën vertalen door een van de architecten waarmee Twins Bouw samenwerkt? Waar we mogelijkheden zien om je plan te optimaliseren, denken we actief mee.

Eigen personeel, vaste relaties
In de uitvoering laten we niets aan het toeval over. Reken maar op een betrouwbare planning. Een compleet team aan eigen personeel - vakkundig en gedreven - staat voor je klaar. Met vaste relaties zoals onderaannemers maken we betrouwbare afspraken. Door die optimale afstemming zijn we als bouwer op snelheid niet te kloppen. Met een slimme methodiek in staalbouw is Twins Bouw ook prijstechnisch een interessante optie.

Daarmee ben je als opdrachtgever niet alleen verzekerd van nieuwbouw, maar vooral van vernieuwende bouw. Met projecten die niet alleen duurzaam zijn volgens de actuele wettelijke eisen, maar zelfs energieneutraal. Van kantoorpand tot bedrijfsverzamelgebouw, van magazijn tot verwerkingshal, van distributiecentrum tot manege van wkk-ruimte tot horecagelegenheid.