;

Over Twins

Over ons, maar we hebben het graag over u in een persoonlijk gesprek!

Utiliteit? We zijn er groot mee geworden
Utiliteitsgebouwen. En niets anders dan utiliteitsgebouwen. Want alleen als je elke dag hetzelfde soort projecten realiseert, word je pas écht specialist. En dat zijn we onderhand bij Twins Bouw. De projecten op ons cv bestrijken inmiddels een groot aantal branches. Daarnaast zijn we thuis in heel veel typen gebouwen: van kantoorgebouw tot laboratorium, van verwerkingsruimte tot bedrijfsverzamelgebouw.

Kennis, kunde en vakkundige mensen in eigen huis
Er komen nogal wat disciplines kijken bij de realisatie van een bouwproject. Handig als de lijnen tussen die disciplines kort zijn. Zoals bij ons. Specialisten voor engineering, calculatie en werkvoorbereiding zijn in eigen huis. En in de uitvoering gaan we aan de slag met eigen vakkundige mensen. Zoals timmerlieden en staalbouwers bijvoorbeeld, onder de strakke regie van eigen projectleiders.

Onze mensen?
Eén voor één specialisten voor wie de bouw het mooiste vak van de wereld is. We combineren jong talent dat frisse nieuwe inzichten meebrengt met ervaren krachten die nog weten wat vakmanschap inhoudt.

We hebben vaste architectenbureaus achter de hand, adviesbureaus zijn ook bekende partners. Met hetzelfde gemak werken we vanuit een aangeleverde tekening en bestek. Specifieke support komt van onze vaste onderaannemers; bedrijven die onze werkmethodiek snappen en onze filosofie uitdragen.

Standaard, groot, complex
Als bouwer zijn we allround. Van recht-toe-recht-aan tot projecten die niet elke dag voorbijkomen. Groot, complex, of groot én complex. Als bouwers met ervaring zijn we een partner die optimaal kan inspelen op projecten die meer denkwerk vragen. En als bouwers in staal kunnen we alle kanten uit. Ook letterlijk trouwens. Je komt onze projecten overal in Nederland tegen. Vanuit onze vestiging in ’s-Gravenzande, gemeente Westland, gaan we het hele land door.

Een moderne bouwer
Bij Twins Bouw staan we niet graag stil. Daarom maken we graag gebruik van de nieuwste technieken en technologieën om het werk eenvoudiger te maken. Van slimme software in de ontwerpfase - we noemen bijvoorbeeld BIM - tot en met energiebesparende oplossingen. Oog voor innovatie maakt Twins Bouw ook tot een scherp calculerende bouwpartner.