;

Verduurzaming

Jouw bedrijf futureproof met onze slimme ideeën

Eisen aan bedrijfsgebouwen worden steeds hoger. En energie wordt alleen maar duurder. Je bent daarom de enige niet die overweegt je pand te verduurzamen. Maar waar begin je? Bij Twins Bouw. Daar zijn we goed in, bestaande panden een energietechnische make-over geven. Gasloos bouwen behoort tot ons woordenboek. Elk gebouw brengen we op het niveau dat wettelijk vereist is. En we zijn net zo gedreven om een pand te upgraden naar energieneutraal of zelfs een BREEAM-certificering. Samen met jou als opdrachtgever komen we tot een perfecte afweging van kosten en rendement.

Bij Twins Bouw zijn we thuis in alle soorten installaties om het energieverbruik te minimaliseren. Warmte-koudeopslag, luchtwaterwarmtepompen, zonnepanelen, isoleren van de schil: voor elke situatie zijn er mogelijkheden. Je hebt alleen maar een slimme bouwer nodig die precies weet wat voor jou de meest kostenefficiënte optie is. Een bouwer als Twins Bouw.

Zowel bij nieuwbouw als bestaande bouw kunnen wij uw pand optimaal verduurzamen volgens de laatste ontwikkelingen. We durven ons expert te noemen in het verduurzamen, gasloos en energieneutraal maken van uw bedrijfspand.