;

Nieuws

In de media: Rijksmonument met nieuw gezicht!

Twins Bouw staat in het magazine BOEM met een artikel over de succesvolle realisatie van de Torpedoloods. Dit rijksmonument in Hoek van Holland heeft dankzij de vakmannen van Twins Bouw een nieuw gezicht gekregen.

Projectleider Thomas Zwinkels nam met enthousiasme de leiding nadat het voortraject was afgerond. "Toen er in 2023 groen licht was, hebben we direct gas gegeven," aldus Zwinkels.

De grootste uitdaging voor het project was het verwijderen van de bestaande serre zonder de continuïteit van het restaurant te verstoren. Zwinkels benadrukt: “We wilden geen tijd verliezen, dus was het qua planning soms passen en meten.”

Sneller dan verwacht begon de sloop van de oude serre eind 2023. Kort daarna werd de nieuwe betonvloer gestort, waardoor de bouw soepel van start kon gaan in het nieuwe jaar. “Al in januari konden we beginnen met de staalconstructie. Vervolgens hebben we de gevelkozijnen geplaatst en een nieuw tochtportaal geïnstalleerd. De entree is ook compleet vernieuwd. Door onze efficiënte werkwijze kon het project al halverwege maart worden opgeleverd,” aldus een trotse Zwinkels.

Met deze succesvolle realisatie onderstreept Twins Bouw opnieuw haar reputatie als betrouwbare en efficiënte bouwpartner in de regio.

Lees hier het hele artikel.

Voor meer informatie over de Torpedoloods klik hier.