Ervaren in nieuwbouw, verbouw en renovatie in de utiliteitsbouw!

Wij werken samen met ondernemers uit verschillende sectoren, verenigingen van eigenaars, (institutionele) beleggers, onderaannemers en overheden. In veel gevallen wordt onze expertise ingezet, in andere gevallen werken wij nauw samen met adviseurs en architecten. Tevens werken wij veel samen met onze gerenommeerde zusterbedrijven, zoals Bouwbedrijf van Leent voor traditioneel timmerwerk. 

De projecten lopen uiteen van eenvoudige bedrijfsunits tot complexe en gedetailleerde utiliteitsprojecten zoals showrooms, kantoorruimtes en tuincentra. Wat voor project het ook betreft, ons principe blijft altijd hetzelfde: de opdrachtgever bepaalt, de uitvoering doen wij samen. 

Bij Twins Bouw is eigenlijk alles mogelijk, zowel voor, tijdens als na de bouw! Wij hebben veel deskundigen in huis: staal bouwers, een eigen architect, financiële experts en zelfs een eigen verkoopteam. Deze expertise stellen wij beschikbaar. De opdrachtgever bepaalt zelf wat hij wil, maar wij adviseren hem wel zodanig hij uiteindelijk verantwoorde keuzes maakt. Zelfs wanneer de opdrachtgever tijdens de bouw wijzigingen wil doorvoeren is dat nog mogelijk. Wij vinden dat, binnen de wettelijke kaders, alles moet kunnen om voor de opdrachtgever het optimale resultaat te realiseren!

Afspraak of een vraag?