Projecten


Twins Bouw heeft een gedreven en ervaren team zowel in de binnen al buitendienst. Zij kunnen de nieuwbouw, verbouw, renovatie of schadeherstel aan uw bedrijfspand als geen ander realiseren. 
Geen enkele branch in ons onbekend. We realiseren met regelmaat projecten in het AGF sector. Maar ook de volgende branches zijn ons niet onbekend: manege, tuincentra's, autogarages, bedrijfsverzamelgebouwen, WKA's, kantoor, opslag, bedrijfsverzamelgebouw, horeca, hotels, transport en kantoorinterieuren. 

Agro Care

Maasdijk

Met ons topteam hebben wij de complete verbouwing uitgevoerd. We hebben de voorzet gegeven voor het ontwerp en hebben dit in nauw overleg met Agro Care laten uitwerken door Oette van Dael van Blink Ontwerpstudio voor interieur en architectuur. 

4Evergreen

Terneuzen

Manege De Karperhoeve

Maassluis

Uitbreiding van de monumentale stallen van de Karperhoeve in Maassluis. 

MTS. de Jong - Franke

's-Gravenzande

Intratuin Rhoon

Rhoon

Voor Intratuin Rhoon hebben wij de entree herbouwd, een prachtige ruime ontvangsthal met kantoorruimtes. Na de succesvolle samenwerking hebben we ook het magazijn op de naast gelegen kavel mogen bouwen. https://www.intratuin.nl/intratuin-rhoon

Van Marrewijk landgoed B.V.

Dinteloord

Wij noemen onszelf bijna hofleverancier. Het project omvat ontwerp en bouw van kantoorruimte, verwerkingsruimte en een stookruimte, maar ook aanvullende bouwkundige werkzaamheden zijn door ons uitgevoerd. Alles is tot in de puntjes verzorgd.

Uitzendbureau Solutions

De Lier

Voor uitzendbureau Solutions hebben we op deze top locatie een prachtig kantoorpand mogen bouwen. 

Topvlees

's Gravenzande

Voor onze achter gelegen buren hebben wij een compleet nieuw pand gerealiseerd. De achterzijde is speciaal gerealiseerd voor het laden en lossen. Het bestaande kantoor en ontvangst gedeelte hebben wij compleet gerenoveerd en gemoderniseerd. 

Sorma Benelux

's Gravenzande

Nieuw pand gebouwd voor Sorma Benelux, direct aan dit pand komt het pand van Hout&Haard welke wij ook in opdracht hebben gehad.

Bedrijfsunits Olofhage

Zoetermeer

In opdracht van Twins Investments hebben wij bedrijfsverzamelgebouw Olofhage gerealiseerd. www.twinsinvestments.com 

De Jade fase 2

Bleiswijk

Gebouw “De Jade fase 2” is gerealiseerd op een fraaie locatie aan de Prismalaan Oost hoek Zoetermeerselaan in Bleiswijk (gemeente Lansingerland), op bedrijvenpark “Prisma”. Deze hoekkavel is gelegen aan de belangrijkste toegangsweg tot het bedrijvenpark.Het project om...

Gebr. Geers

's Gravenzande

Voor de gebroeders Geers in 's Gravenzande hebben we dit mooie pand mogen realiseren. Zeker de gevel én het interieur maken veel indruk!

Kaaij West Brabant B.V.

Dinteloord

DS Hortitrade

Monster

Bedrijfsunits Poortland voor Twins Investments

Amsterdam

In samenwerking met ons zusterbedrijf Twins Investments hebben wij de gehele bouw verzorgd van de 5(!) fases bedrijfsverzamelgebouwen Poortland in Amsterdam. 

Rainbow Kleinpak

Middenmeer

De verpakkingsruimte heeft een oppervlakte van 5.350 m2 en is voorzien van één laad- en loskuil voor een enkele vrachtwagen. Ook is er een laad- en loskuil voor zes vrachtwagens gebouwd. Bekijk het artikel op de AGF site: http://www.agf.nl/artikel/151108/Rainbow-Kleinpak-b...

Opbouw Highline Fitness

's Gravenzande

Beter een goede buur dan een verre vriend!Voor onze aangrensende buren hebben wij als eerst al de sportschool op de begane grond mogen realiseren. Na een korte periode waren zij al toe aan extra ruimte en hebben wij voor hen een extra verdieping bijgebouwd! Deze verdieping is compleet met kleedka...

Rhoonse Hoek fase 2

Albrandswaard

In opdracht van Twins Investments hebben we fase 1&2 van Rhoonse Hoek gerealiseerd. Fase 2 omvat 28 bedrijfsunits. www.twinsinvestments.com 

Van Nierop

Monster

Voor van Nierop B.V. hebben wij deze bedrijfshal gebouwd met boven een ruime verdiepingsvloer met als kantoor als doeleinde. 

Dessert Joy Tunesië

Tunesië

Twins Bouw loopt niet weg voor een opdracht in het buitenland. Zo hebben wij een aantal projecten gerealiseerd buiten Nederland, bijvoorbeeld in België, Engeland en dit prachtige project in Tunesië. In Nederland zijn de tekeningen gemaakt. En vanuit Nederland worden de benodigde materia...

Mijn Badhuis

Hoek van Holland

Het nieuwe MIJN Badhuis Sleeping & Enjoying bestaat uit tien kamers, waaronder twee- en drie-persoons kamers, een familie-kamer en een XL-kamer. Wij hebben Mijn Badhuis compleet nieuw gebouwd, maar uiteraard oude elementen en details terug laten komen voor een uniek geheel. 

Coolbergen Vastgoed B.V.

Oude-Tonge

De klant vraagt, wij dragen praktische ideeën aan. Deels met materialen van een oude gesloopte kas, hebben wij een oude bedrijfsruimte aangepast naar teeltruimte, garage en ontspanningsruimte. Niets is ons te gek, wij denken graag mee.

Beachinvest B.V.

Hoek van Holland

Niets gaat ons uit de weg. Op het strand van Hoek van Holland hebben wij deze unieke beachclub gebouwd. 

Thomas Boers

Hoek van Holland

Ter uitbreiding van het pand wat wij tevens hebben gebouwd mochten wij deze speciale inbouw wasstraat bouwen voor de vrachtwagens. 

Groenrijk Velserbroek

Velserbroek

GroenRijk in Velserbroek 

De Hoog Orchideeën

Delfgauw

 In opdracht van Certhon uit Poeldijk bouwen wij een efficiënte kantoorruimte voor De Hoog Orchideeën, als geïntegreerd onderdeel van een uiterst modern kassencomplex. Wij bouwen aan hun toekomst. 

Confidence Trading LTD

Schiedam

Voor Confidence Trading hebben wij de gevel compleet gerenoveerd, wat heeft gezorgd voor een professionele en moderne uitstraling. Tevens hebben we aan de achterzijde een stuk aangebouwd ter uitbreiding van het pand. Uiteraard hebben we hier dezelfde stijl doorgezet.

G. van der Drift

Naaldwijk

Dit prachtige kantoorpand hebben wij gebouwd in Naaldwijk. 

Mart-Jan Roos B.V.

Boskoop

Bedrijfsverzamelgebouw te Mijdrecht

Mijdrecht

In samenwerking met ons zusterbedrijf Twins Investments hebben wij de gehele bouw verzorgd inclusief het ontwerp en de oplevering bij de kopers van de units.  

Afspraak of een vraag?