Projecten

G. van der Drift

Naaldwijk

Dit prachtige kantoorpand hebben wij gebouwd in Naaldwijk. 

Mart-Jan Roos B.V.

Boskoop

Agro Care

Maasdijk

Met ons topteam hebben wij de complete verbouwing uitgevoerd. We hebben de voorzet gegeven voor het ontwerp en hebben dit in nauw overleg met Agro Care laten uitwerken door Oette van Dael van Blink Ontwerpstudio voor interieur en architectuur. 

4Evergreen

Terneuzen

De staalconstructie gaat inmiddels de lucht in. 

Dessert Joy Tunesië

Tunesië

Twins Bouw loopt niet weg voor een opdracht in het buitenland. Zo hebben wij een aantal projecten gerealiseerd buiten Nederland, bijvoorbeeld in België, Engeland en dit prachtige project in Tunesië. In Nederland zijn de tekeningen gemaakt. En vanuit Nederland worden de benodigde materia...

Uitzendbureau Solutions

De Lier

Voor uitzendbureau Solutions hebben we op deze top locatie een prachtig kantoorpand mogen bouwen. 

Van Marrewijk landgoed B.V.

Dinteloord

Wij noemen onszelf bijna hofleverancier. het project omvat ontwerp en bouw van kantoorruimte, verwerkingsruimte en een stookruimte, maar ook aanvullende bouwkundige werkzaamheden zijn door ons uitgevoerd. Alles tot in de puntjes verzorgd.

DS Hortitrade

Monster

Bedrijfsunits Poortland voor Twins Investments

Amsterdam

In samenwerking met ons zusterbedrijf Twins Investments hebben wij de gehele bouw verzorgd van de 5(!) fases bedrijfsverzamelgebouwen Poortland in Amsterdam. 

Rainbow Kleinpak

Middenmeer

De verpakkingsruimte heeft een oppervlakte van 5.350 m2 en is voorzien van één laad- en loskuil voor een enkele vrachtwagen. Ook is er een laad- en loskuil voor zes vrachtwagens gebouwd. Op de AGF site hebben ze een heel leuk artikel geschreven: http://www.agf.nl/artikel/1...

Opbouw Highline Fitness

's Gravenzande

Beter een goede buur dan een verre vriend!Voor onze aangrensende buren hebben wij als eerst al de sportschool op de begane grond mogen realiseren. Na een korte periode waren zij al toe aan extra ruimte en hebben wij voor hen een extra verdieping bijgebouwd! Deze verdieping is compleet met kleedka...

Van Nierop

Monster

Voor van Nierop B.V. hebben wij deze bedrijfshal gebouwd met boven een ruime verdiepinsvloer met als kantoor als doeleinde. 

Mijn Badhuis

Hoek van Holland

Het nieuwe MIJN Badhuis Sleeping & Enjoying bestaat uit tien kamers, waaronder twee- en drie-persoons kamers, een familie-kamer en een XL-kamer. Wij hebben Mijn Badhuis compleet nieuwgebouw, maar uiteraard oude elementen en details teruglaten komen voor een uniek geheel. 

Kaaij West Brabant B.V.

Dinteloord

Coolbergen Vastgoed B.V.

Oude-Tonge

De klant vraagt, wij dragen praktische ideeen aan. Deels met materialen van een oude gesloopte kas, hebben wij een oude bedrijfsruimte aangepast naar teeltruimte, garage en ontspanningsruimte. niets in ons te gek, wij denken mee.

Beachinvest B.V.

Hoek van Holland

Niets gaat ons uit de weg. Op het strand van Hoek van Holland hebben wij deze unieke beachclub gebouwd. 

Thomas Boers

Hoek van Holland

Ter uitbreiding van het pand wat wij tevens hebben gebouwd mochten wij deze speciale inbouw wasstraat bouwen voor de vrachtwagens. 

Groenrijk Velserbroek

Velserbroek

GroenRijk in Velserbroek 

Topvlees

's Gravenzande

Voor onze achter buren werken wij momenteel hard aan een compleet nieuw pand. Aan de achterkant bouwen we een stuk aan om te laden en lossen. Het kantoor en ontvangst gedeelte hebben wij compleet gerenoveerd en gemoderniseerd. 

De Hoog Orchideeën

Delfgauw

In opdracht van Certhon uit Poeldijk bouwen wij een efficiënte kantoorruimte voor De Hoog Orchideeën, als geintegreerd onderdeel van een uiterst modern kassencomplex. Wij bouwen aan hun toekomst. In opdracht van Certhon uit Poeldijk bouwen wij een efficiënte kantoorruimte voor De H...

Confidence Trading LTD

Schiedam

Voo Confidence hebben wij gevel compleet gerenoveerd wat heeft gezorgd voor een proffessionele en verzorgde uitstraling. Tevens hebben we aan de achterzijde een stuk aangebouwd ter uitbreiding van het pand. Uiteraard hebben we hier dezelfde stijl doorgezet.

Bedrijfsverzamelgebouw te Mijdrecht

Mijdrecht

In samenwerking met ons zusterbedrijf Twins Investments hebben wij de gehele bouw verzorgd inclusief het ontwerp en de oplevering bij de kopers van de units.  

Afspraak of een vraag?